Vinduer og Døre2019-05-08T08:36:51+00:00

Vinduer og Døre

Vinduer og døre

Står dit hus og trænger til nye vinduer eller døre? så kontakt Din Effektive Tømrer. Vi står til rådighed med vores erfaring og ekspertise med at montere både vinduer og døre.

Skal du have nye vinduer?

Vi sørger for for både rådgivning i valg af vinduer, samt bestilling og montering af vinduer. Der findes mange producenter på markedet, og det kan være en udfordring at finde de helt rigtige vinduer til din ejendom. Dertil kommer at der kan foreligge restriktioner i din lokalplan, som foreskriver en bestemt type vinduer.
Med mange års erfaring med vinduesmontering kan vi vejlede dig, så dine ønsker til nye vinduer står mål med dit behov og dit budget. Vi vejleder blandt andet i forhold valg af udseende og funktionen af vinduet, om det skal være vedligeholdelsesfrie vinduer, om de skal være topstyret mv.

Montering af døre

Uanset om det drejer sig om fordøre, yderdøre, hoveddøre, entredøre eller andre typer af døre, så kan Din effektive tømrer udfører opgaven for dig.

Skal du have nye døre?

Vi monterer både indvendige- og udvendige døre og tilbyder vejledning i at vælge de helt rigtige døre til dit hjem.
Ligesom med vinduer skal du være opmærksom på, om du er underlagt en lokalplan eller andre restriktioner som fx dikterer, hvilken type yderdøre du må benytte. Dette kan være i forhold til selve dørtypen eller farven. 

Hvilken type dør skal du vælge?

Derudover skal der tages stilling til hvorvidt dine indvendige døre skal være massive eller såkaldte formdøre, samt hvilke indfatninger der skal rundt om døren. Der er fordele og ulemper ved alle typer døre, både i forhold til funktion, holdbarhed, vedligeholdelse og økonomi. Din Effektive Tømrer kan vejlede dig og sikre at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Få en gratis vurdering af dit behov for vinduer og døre. Tag kontakt på tlf: 60 17 60 17  

Referencer

Her kan du se eksempler noget af det arbejde, vi tidligere har udført for
vores kunder rundt omkring i landet.