Tømrerarbejde2019-03-22T14:58:13+00:00

Tømrerarbejde

Tømrerarbejde

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde på Stevns og i Køge og omegn, både store og små opgaver, så lige meget om du skal have sat en liste op eller bygget et helt hus, så kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper dig gerne helt fra ide til færdigt byggeri, hvis du har brug for en faglig sparringspartner til din nye terrasse, tilbygning, tag og meget mere.

Erfaring, professionalitet og godt håndværk

Din Effektive Tømrer har over 15 års erfaring inden for tømrerbranchen, og sætter en ære i godt og professionelt håndværk, der holder i mange år. Det er vores vigtigste opgave, at vores slutresultater ikke kun er gode, men i top.

Vi lever op til navnet Din Effektiv Tømrer

Hos Din Effektive Tømrer får vi gang på gang af vide, at vi er super effektive og får løst små og store opgaver hurtigt og tilfredsstillende, for vores kunder. Vi er derfor stolte over at kunne leve op til vores navn.

Kvalitet, service og dialog

Er nogle af vores kerneværdier og der vores fornemmeste opgave at levere et kvalitetsresultat, som er solidt og holdbart. Din Effektive Tømrer står til rådighed for dig som kunde, når du har brug for det. Det er vigtigt for os, at du som kunde er fuldstændig tryg ved os, og ved dit projekt. Derfor gør vi meget ud af at have en fyldig og klar dialog med dig, så du hele tiden har overblikket over dit projekt. Vi holder dig i hånden fra start til slut, og er din “mand” ved større entrepriser.

Ingen tømreropgaver er for små eller store

Vi kan varetage både store og små opgaver hos Din Effektive Tømrer, og vi har et bredt netværk af meget dygtige håndværkere i andre brancher såsom maler, murer, vvs og elektriker, som vi igennem mange år har arbejdet sammen med og udplukket. Vi har derfor mulighed for at stå for større entrepriser, såsom nybyg og totalrenoveringer.

Miljø- og klimavenligt byggeri

Din Effektive Tømrer udforsker hele tiden nye tendenser indenfor miljø- og klimavenligt byggeri, og har derfor en bred viden om mulighederne, hvis du gerne vil bygge miljø- og klimavenligt. Vi arbejder blandt andet også med træfiber isolering og træfiberplader, som et alternativ til traditionel isolering og gips.

Brug for en Snedker?  

Drømmer du om en helt unik løsning, et møbel eller andet. Så arbejder Din effektive tømrer sammen med et meget dygtigt snedkerværksted, der kan realisere din ide eller drøm.

Kontakt din tømrer i dag

Står du med et stort eller lille tømrerprojekt, så lad os tage en snak om dine drømme, så du kan komme skridtet videre. Ring til os på tlf. 6017 6017. Hos os får du altid fat i hovedet og ikke halen – Nemlig Michael Skjold.

Referencer

Her kan du se eksempler noget af det arbejde, vi tidligere har udført for
vores kunder rundt omkring i landet.