Isolering2019-05-08T08:37:59+00:00

Isolering

Isolering

Isolering er en vigtig i ethvert byggeprojekt. Ved at få styr på din isolering kan du spare mange penge hvert år. God isolering er ikke kun en økonomisk gevinst for dig, men det er tilmed godt for miljøet.

Isoleringsopgaver

Din effektive tømrer har mange efterisoleringsopgaver, hvor vi anvender forskellige former for isoleringsmaterialer. Vi har stor erfaring med at isolering vægge og lofter mm. Vi benytter blandt andet sprøjteisolering, da dette er en effektiv og hurtig metode til isolering. Denne isolerings metode kræver dog at rammerne til sprøjtning af isoleringen er der.

Træfiberisolering

Din effektive tømrer er som noget nyt begyndt at anvende træfiberisolering, som er en mere miljørigtig form for isolering. Denne form for isolering er optimal i især ældre huse, hvor der ikke anvendes dampspærre. Vi anvender også træfiberisolering i nye naturlige huse, hvor der er fokus på bæredygtighed, indeklima og miljø. Nogle af fordelene ved træfiberisoliering er, at mus og insekter ikke lever i isoleringen, fordi den udtørre deres slimhinder, samt at træfiberisoleringen både kan suge fugt og afgive fugt på en naturlig måde, så dit hus kan ånde.

Tag kontakt på tlf: 60 17 60 17 og hør om dine muligheder for isolering

Referencer

Her kan du se eksempler noget af det arbejde, vi tidligere har udført for
vores kunder rundt omkring i landet.