Gulve, Vægge & Loft2019-05-08T08:39:38+00:00

Gulve, Vægge & Loft

Nyt Gulv/Trægulv

Hvis du står og ønsker nye gulve i din bolig, så kan Din effektive tømrer være behjælpelig med både rådgivning af gulve, materialer og montering. Hvis du kun skal have skriftet fx et trægulv i et rum, så kan det ofte være en jungle at finde et gulv, som passer til hjemmets eksisterende gulve, men dette skal Din effektive tømrer nok hjælpe dig med.

Hvis du skal have skiftet dine gulve i dit hjem, så er det værd at overveje om efterisolering under gulvet ikke er en god investering.

Opsætning af ny Væg 

Din Effektive Tømrer opsætter de fleste former for vægge, det er blot et spørgsmål om kundens ønske. I rigtig mange huse laves indervæggene af to lag gips, så væggen er skruefast. Det er dog meget sjældent, at Din effektive tømrer opsætter almindelige gipsvægge, fordi vi har fundet et produkt der er endnu bedre.
Når vi opsætter vægge, så anvender vi et produkt der hedder Farmacell gips, som er en fibergips, der i stedet for at blive skruet op, bliver limet op. Ved brug af farmacell gips er kun et lag gips nødvendigt, fordi fibergipsen er utrolig stærk, og derudover er der meget mindre spartelarbejde for maleren, da gipsen limes op. Det er dermed både en god løsning i forhold til arbejdsgange og økonomi.

Nyt Loft 

Trænger dit hjem til nye lofter, så udfører Din effektive tømrer alt. Ønsker du nye lofter, nedsænket lofter, trælofter, lydloft eller fx solering af lofterne, så er der ingen opgave Din effektive tømrer ikke kan varetage.

Kontakt os i dag

Tag kontakt i dag på ☎  60 17 60 17  og hør mere om hvordan vi hjælpe dig. Se også vores ydelser inden for vinduer og døre

Referencer

Her kan du se eksempler noget af det arbejde, vi tidligere har udført for
vores kunder rundt omkring i landet.